Секс игри (игри за възрастни)

Всички сме се сблъсквали с мисълта за любовницата. Тя е жена, която никоя съпруга не би искала да се бърка в семейството й и да доближава съпруга й. Да краде нощите, парите и сърцето и не по малко страстите на половинката й. Жена, тайна, загадъчна и стояща далеч от обществените очи, но копнееща и обичаща. Не можем да ги съдим. Либерален и открит човек съм? Познавам много двойки с извънбрачни връзки и се замислям каква е причината да тръгнеш по този път. Голяма част от тези хора са нещастни и недоволни от съжителството си с човека до тях. Други го правят от удоволствие или меко казано са си просто такива- не могат с един... А какво тласка една сама, красива, млада и интелигентна жена, да посегне към чуждия мъж?
Обича ли го? Изгода ли търси? Това ще го знае само тя...

Има много типове любовници. Едните обичат, други изсмукват материалното, трети не знаят защо го правят, четвъртите са с комплекси и мислещи се за повече от съпругата, грабват мъжа, дори и да не могат да живеят с него, но въпроса е да покажат колко са силни и велики. След време го напускат и принуждават да се върне при съпругата си, която естествено му прощава в повечето случай заради децата или силната си обич към него.
За тези любовници които познавам, мога да кажа, че те са просто любовници. Никоя от тях не се интересува от парите. За тях това е начин на живот. Те се чувстват желани, страстни, мръсници ако щеш и това им стига. Нито една от тях не би взела такъв мъж, първо защото няма да му вярва и след време ще се озове на мястото на съпругата му и второ подобни мъже са прекалено цинични и непредсказуеми. Никоя жена не би слушала как лъжат друга и после нея, ако заживее под един покрив с досегашния любовник. Дори и най -малкото по странно отношение към нея, ще се разглежда като повод за мисли, че има друга. Това до някъде е повод, любовницата да не вярва в тайната й изгора.

Тези жени и мъже, които са се сблъсквали и почувствали какво е да има друг, към тях ще остана без думи. Нито мога да коментирам, нито знам отношението им. Боли, да то и аз не искам да разбирам за подобна намеса при съпруга си, но като се замисля, смятам, че човека е достатъчно разумно същество за да се намесвам където и да било с разсъждения и обяснения. Всеки носи отговорност за постъпките си.

Защо да обвиняваме някого който не живее добре и търси отдушник извън дома си? Който прекарва дните си в скандали и няма къде да отпусне за секунда дори. Мъжете рядко се влюбват истински и стават способни да оставят жена си и децата си. Има и такива случай, но са рядкост и са неуспешни...отново се прибират в къщи, но вече с друга на хоризонта и уж по мъдри, но не е задължително.

Неразбирам защо се придава такава важност на любовницата, че на празник е сама. Ми то само празниците ли са всичко? Тя е сама и във всичките си дни.Когато поиска да сподели нещо или да я утеши някого то любимия не е до нея. Най - много да драсне някой мейл или смс и толкоз.
Мили съпруги, любовницата няма шанс, освен ако отношенията с половинката ви отдавна не са си изпяли песента. Приемете я като играчка, която скоро ще бъде захвърлена. Мъжа е дете и както всички деца, играчките му стават скучни, след като им се нарадват. Е може и да не е така. Винаги има и, но, и то голямо НО. Това което аз не бих направила е да разбера за любовница и да вдигам скандали. Нека гледат нея, не мен. Той пак ще вечеря в къщи и пак ще легне с мен, но пак казвам, всичко носи едно НО в себе си.
Като човек, който е бил и продължава да бъде от двете страни ви казвам колко излишно и безсмислено е да бъдеш любовница и да си съпруга на такъв...

AвторЕчмиадзин


                                                  

Харесва ти това, което намираш тук, обичаш да четеш материали в RSS четец!!! Ето линк. към нашия RSS фийд.
Ако искаш да кажеш нещо на всички, присъедини се към нас като изпратиш материала си на e-mail: office@utopia-bg.com
BGtop
Към началото