Интоксикация на любовта


Тя има прекрасни руси коси. Ама не курвенско русо, а онова, дето сияе с някаква неповторима дива магнетичност и те заслепява с хилядите отблясьци на слънцето. Носи очила на „Ralph Lauren", зад които се крият предизвикателни очи, гледащи те изпитателно с лек привкус на женска надменност. На врата и виси полифоничен GSM, изпълняващ най-важното условие - да е наситено розов. Движи се така сякаш целият свят съществува само заради нея, а прохладната и хубост е смесица от екстремна привлекателност и тиха емоционалност... Нещо такова би ме впечатлило, преди да ме обхване зашеметяващата ирационалност. Обаче този забавен свят се променя по-бързо, отколкото Дженифър Лопес си сменя годениците и е невъзможно да знаеш каква глупост ще ти се наложи да приемеш утре.

Любовта днес се изразява по много и все странни начини. В името на любовта и секса се измислиха толкова много простотии, колкото не е казал и Иван Славков през живота си. То не са силикони, пластични операции, мозъчни трансплантации, камшици, вериги, вибратори с перка, хапчета за отслабване, стероиди, анаболи, виагри, помпи за уголемяване, гелове за обезкосмяване, надуваеми кукли... Като прибавим и цялото разнообразие от гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални, трисексуални и т.н., всичко става толкова объркано, че скоро няма да знаеш с какво се съвокупляваш - с мъж, с жена или с неодушевен предмет.

Откакто измислиха вана за еротични масажи, с която можеш да водиш диалог, нищо не може да ме учуди. Въобще сексът е станал свръхкомерсиален. Това просто си е един страхотен бизнес. Всеки има нужда от любов -била тя душевна, платонична, епидермална, орална или някаква друга, и е готов да си плаща за нея. Всъщност науката е една узаконена проститутка, защото кара хората да си плащат за сексуални удоволствия. Но за всичко си има причини. Сещам се, че Маркес някъде беше писал за отношенията между мъжа и жената нещо подобно: „Това беше игра - митична и извратена". Мисля си, че това е така, защото нещата още от началото са потръгнали на зле. В смисъл от Адам и Ева. А и Бог не е помогнал много, дори е усложнил нещата, като ги изгонил от naked-партито в Едем. Вероятно той е разбирал твърде малко от психология и е подходил доста неразумно (но какво се учудвам, тогава психологията още не е била измислена, а Фройд дори не е бил в проект). Най-вече, защото е глупаво да кажеш на някого: "Виж какво, тука си в рая, кефи се, прави каквото искаш, само не яж от онова готино дърво, защото плодовете му са много сладки, а и може да научиш разни неща". Това е все едно да затвориш сериен онанист в стая с порно списания и да му кажеш: "Пич, само без мастурбация". Нереално е! Но не за това ми беше думата. Змията успяла още при първия си опит да склони Ева към ябълковата диета (все пак колко ум има в едно ребро). От този ден всички търговци и рекламни агенти се целят в нея. От друга страна, на Ева едва лм и е било трудно да убеди Адам да похапнат от сочните и непръскани райски ябълки, защото ако обичаш една жена, трябва да и угаждаш на капризите. Най-малкото, защото е била единствената жена по онова време. Оттогава мъжът все трябва да плаща за любовта си. Липосукция, лифтинг, пилинг, килинг... Все такива работи. Една грешка в рая -цяла вечност в ада... на любовта. Просто мъжете са склонни на всякакви простотии заради една жена. Вероятно, защото след това ще могат гордо да заявят, че жените им притежават онази естествена красота, която се придобива след операция за десет хиляди долара.

Но не само жените са виновни. Те все пак са доста по-романтични създания. Повечето идиотщини са подкрепени и не само подкрепени, но и измислени от мъжете. За да не гледа свръхамортизираните цици на жена си, мъжът е способен на всякакви велики идеи.
Всъщност нямам нищо против нещата, които правят човека по-красив, по-атлетичен, по-здрав. Всеки има право на свободата да избира как да изглежда и как да консумира любовта си. Но с навлизането на технологията в интимните отношения играта става наистина извратена. След като жените се феминизираха и решиха, че любовта е на един вибратор разстояние и мъжете решиха да се облажат от технологично-еротичните иновации. Наскоро четох, че съществуват определени хирургически вмешателства, чрез които се имплантира в половия член на мъжа специално управляемо устройство, наподобяващо кардиостимулатор. Притежетелят на протезата чрез дистанционно управление ще може да повдига и отпуска своето оръдие. Единственият проблем е, че устройството издава лек бръмчащ шум. Мили Боже, имаме си багер в спалнята. Представям си само какви ситуации биха се получили: "Скъпи, свърши ли? Не просто батериите се изтощиха" или „Скъпи, няма ли да свършваш? 0, аз свърших, но изпуснах дистанционното и не мога да го намеря". На това му викам аз сексуална революция. Всичко с такава екстремална скорост се механизира и компютъризира, че докато се усетиш, вероятно ще чукаш някое флопи-дисково устройство. Не бих се изненадал, ако в близко бъдеще се конструира презерватив с телевизор или поне с малко радио. В крайна сметка няма нищо лошо. Може би все пак това наистина е само една игра. Митична и извратена, но все пак игра. Тъжното е само, че правилата и скоро ще приличат на тези на "Counter Strike" или ще наподобяват упътване за сглобяване на ядрен реактор.
Е, както дойде. Човек на всичко е готов за мъничко любов...



                                                  

Харесва ти това, което намираш тук, обичаш да четеш материали в RSS четец!!! Ето линк. към нашия RSS фийд.
Ако искаш да кажеш нещо на всички, присъедини се към нас като изпратиш материала си на e-mail: office@utopia-bg.com
BGtop
Към началото